top of page

Gott renommé & mycket lönsamt

Flexibelt

Omsättning

75 000 000

Verksamhetsbeskrivning

Ett väletablerat företag med gott renommé - i en mycket lönsam marknadsnisch.

Företaget är specialiserad inom Last-mile delivery, vilket innebär leverans till privatpersoner, företag, pinDeliver och expressbud. Verksamheten är etablerad på marknaden sedan 2017 och är idag en av de ledande leverantörerna i sin nisch.

Bolaget innehar avtal med de största aktörerna inom landet och med anledning av sin diversifiering har man skapat sig en viktig position inom ledet för bud och transport. Det gör verksamheten till en konkurrenskraftig och viktig nyckelspelare som inte går att bortse från - i nästan hela Sverige.

Framgångsrika tillväxtstrategier har lett till att företaget har uppnått mycket god lönsamhet, där det också finns en tydlig och stark tillväxtpotential.

Nu eftersöker vi en köpare som vill utveckla och driva verksamheten vidare till nya höjder genom ständigt ökande omsättning. För den nya ägaren finns det mycket goda möjligheter till att fortsätta på det som påbörjats, samt att arbeta vidare med att bearbeta befintliga avtal och nya kunder.

Låter detta som en dröm investering? Kontakta då oss, så presenterar vi mer än gärna detta bolag och dess fördelar.

Övrig information:

Prognos 2022-05 till 2023-04:
Omsättning: 75 000 000 SEK
Beräknat resultat: God lönsamhet

Bolaget finns i följande städer: Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Borlänge, Falun, Gävle, Varberg, Karlskrona, Kalmar, Västerås, Örebro och Karlstad.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Bud & Transport

75 000 000

God lönsamhet

Status

Till Salu

Stad / Område

Flexibelt


När du vill betala lite i taget


Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page