top of page

Väletablerad position och en stabil tillväxt

Stockholm

Omsättning

36 500 000

Verksamhetsbeskrivning

Bolaget startade sin verksamhet år 2007 har numera en väletablerad position i branschen. Bolaget är mycket välkänd i Stockholm och man får kontinuerligt in nya kunder. Under de senaste 5 räkenskapsåren syns en stabil tillväxt och prognoser pekar på att detta kommer att fortsätta även kommande år. Bolaget omsätter 33 miljoner kr och har ett resultat på 2.7 miljoner kr.

Ägarna har byggt upp ett framgångsrikt bolag med mycket fin historik. Då ägarna redan uppnått pensionsåldern vill man lämna över bolaget till rätt personer som kan fortsätta driva bolaget i samma riktning som ägarna. Verksamheten är helt självgående, utan ägarnas medverkan då man har bildat en välfungerande organisation. Man har dessutom anställt en föreståndare som driver bolaget, samt en verksamhetschef som ansvarar för bland annat kvalitén i bolaget, men även personalen.

Bolaget är verksamt i Stockholm, omsättning 36.5 miljoner kr, resultat 3 miljoner kr.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Hemtjänst

36 500 000

3 000 000 SEK

Status

Till salu

Stad / Område

Stockholm, Sweden

När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta. Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page